Müşteri Destek

0222 123 45 67

  • Hırsız Alarm Sistemleri

  • Hırsız Alarm Sistemleri

     

    Yapılan son araştırmalara göre her dört kişiden üçü kendilerini, ailelerini, evlerini ve iş yerlerini hırsızlığa karşı koruyabilmek için daha fazla şeyler yapabileceklerini düşünüyorlar. Ne yazıkki hırsızlık ve soygun sürekli olarak artıyor. Eviniz ve iş yerinizdeki eşyalarınız sigortalı olsada hırsızlığa karşı caydırıcı tedbirler almak son derece mantıklı ve gerekli görünüyor. Genel kanının aksine sadece pahalı ve müstakil evler değil, bütün evler soyulma riski taşıyor. Evinizi ve iş yerinizi hırsızlığa karşı korumanın en etkili yollarından biri güvenlik alarm sistemi taktırmanızdır. Böyle bir sistemde malzeme kalitesinin yüksek olması, satış öncesi ve satış sonrası teknik destek hayati bir önem taşır. Bunun yanı sıra sistemin kullanışlı, güvenilir ve profesyonelce tasarım ve tesisat işçiliğinin yapılması ile önem teşkil eder.

     Ev, ofis, fabrika vb. mekanlarda meydana gelebilecek soygun, yangın, gaz kaçağı, su baskını, gibi bir çok istenmeyen durumu, olay başladığı anda dedektörler yardımı ile algılayarak, mekan sahibini ya da ilgili kişileri haberdar eden, aynı zamanda caydırıcı etki yaratan elektronik donanım genel anlamda alarm sistemi olarak tanımlanmaktadır. Bu gibi istenmeyen bir çok olaydan başlangıç anından itibaren haberdar olabilmek can ve mal güvenliği açısından son derece önemlidir.

     Alarm sistemleri Hizmetlerimiz :

    ·  Ücretsiz danışmanlık

    ·  Satış danışmanlarının mekanda yaptığı keşif sonucu oluşturulan proje ve fiyatlandırma

    ·  Mekana ve ihtiyaca yönelik olarak tasarlanan alarm sistemlerinin montajı, programlanması ve devreye alınması

    ·  Sistem hakkında müşterinin bilgilendirilmesi ve uygulamalı eğitimi

    ·  Servis / tamir ve bakım garantisi ve teknik destek

    ·  365 gün/24 saat Alarm Gözlem İstasyonu (SGM) hizmeti

    ·  Satış danışmanlarımızca ev, işyeri,ofis vb. mekanlarda yapılan soygun ve yangın risk analizi ve çözüm önerileri oluşturulur.

     Alarm Sistemi Montaj, Devreye Alma ve Eğitimi :

    Teknik servis tarafından müşteriye uygun bir zaman diliminde yapılan donanım montajından sonra, sistemi kullanacak tüm kişilere uygulamalı eğitim verilerek, sistem hazır olarak teslim edilir.

     Servis ve Bakım Garantisi :

    Teknik servis elemanlarımız servis ve bakım hizmetiyle, teknik problemlere en kısa sürede müdahale etmektedir.

     Alarm Sistemi Satın Alırken Dikkat Edilecek Hususlar :

    ·  Kullanılacak donanımın, kaliteli, kolay kullanılabilir ve uluslararası elektronik standartlarına uygun olması.

    ·  Kullanılacak ürün ve markanın yeterli derecede yedek parçasının bulunması.

    ·  Sistem tasarımının kullanılacak mekanın özelliklerine ve mekanın yaşam senaryosuna göre tasarlanıp, risk analizinin doğru çıkartılması.

    ·  Elektronik donanımın yetkili ve uzman teknik kadrolarca tesis edilmesi.

    ·  Satın alınacak panelin Alarm Gözlem İstasyonları ile haberleşebilme özelliğinin bulunması.
    ·  Daha sonra yaşanabilecek teknik arızalar için, yeterli teknik destek ve servis hizmeti verecek bir firmadan satın alınması.

    Hakkımızda

    Lorem Ipsum, dizgi ve baskı endüstrisinde kullanılan mıgır metinlerdir. Lorem Ipsum, adı bilinmeyen bir matbaacının bir hurufat numune ..

    Devamı...